Zuiddag!

zuiddagMisschien komt voor sommige onder jullie dit woord bekent voor. Voor anderen zal het totaal onbekend zijn. Vandaag vertel ik jullie wat meer over Zuiddag! 

Zoals iedereen van jullie wel weet is het vandaag de eerste schooldag. Ook ik ben vandaag naar school geweest. Na dat alles was uitgelegd kregen we een nieuw project (op onze school) voorgesteld, namelijk de Zuiddag! De Zuiddag is een dag dat scholieren (wij dus) gaan werken in plaats van naar school te gaan. Dit jaar is deze dag op 17 oktober. Wanneer je werkt verdien je 40 euro voor een hele dag. Dit bedrag is niet voor jezelf, maar voor mensen die het minder hebben in het zuiden.

Waarom ik jullie dit vermeld? Woon jij ook in België? Zit je in het 4de middelbaar of hoger en doet je school hier niet aan mee? Stel het gewoon voor! Je helpt er ontzettend veel mensen mee en je leert er zelf heel veel uit bij! Het leukste is dat je eender welke job mag kiezen. Wil je graag eens helpen bij de bakker of wil je presenteren op de tv? Het kan allemaal!

Voor nog meer info: www.zuiddag.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s