Cadeau-ideetjes voor Kerst en/of Nieuwjaar

Waarschijnlijk geven jullie allemaal met Kerstmis of Nieuwjaar cadeautjes aan elkaar. In onze familie gebeurt dat ook tijdens Nieuwjaar. Ik ken het dilemma dat je niet weet wat je moet kopen voor anderen. Ik heb hieronder enkele leuke ideetjes die ik kreeg van iemand en ook enkele van mijzelf. 
1. Heb je een cadeautje nodig voor je peter, opa, papa, … of voor iemand anders die graag wijn drinkt? Pak deze fles wijn dan in, in een kniekous. In kruidvat zag ik laatst de foutste kerstkousen ook voor maar 1 of 2 euro. Het is leuk om te geven en je fles wijn is ineens lekker zacht ingepakt.
2. Deze kreeg ik ook van iemand en deze vind ik echt super leuk. Ken je iemand die van beauty houdt en zou je er graag een ‘chapstick’ voor kopen dan kan je er dit leuke tekstje bijvoegen: Merry Kissmass and a Chappy Newyear. Leuk toch?
3. Jullie hebben zeker en vast als klein kindje een Nieuwjaarsbrief moeten schrijven voor jullie meter, peter, ouders, … Je denkt misschien dat dit voorbij is en dit totaal niet meer toepasselijk is. Wel? Waarom zou je het niet meer doen? Je kan zelf een tekst bedenken of je kan er een leuke zoeken vanop het internet. Je kan hem zoals vroeger zelf schrijven of hem afdrukken en er leuke plaatjes bijzetten. Je kan hem helemaal maken zoals je zelf wilt en het is ideaal als je niet veel geld hebt om uit te geven aan een cadeautje. Vaak vinden mensen het ook leuker om iets te krijgen dat je zelf gemaakt hebt dan dat je iets gekocht hebt.
4. Je kan een cadeautje kopen en dat dan heel veel keer inpakken. Onder elk papiertje steek je een opdracht. Je kan het zoveel keer inpakken tot je geen opdrachten meer weet. Dit is wel eerder een ideetje voor als je een klein cadeautje hebt want anders moet je wel erg veel inpakpapier gebruiken. Het is ook leuk als je dan verschillende papiertjes gebruikt.
5. Maak een cake, cupcakes, bak een taart, … Het is altijd leuk om iets lekkers te krijgen en je kan het samen gezellig opeten naast de kerstboom.
Dit zijn een paar ideetjes die je kan gebruiken als je nog geen cadeautjes gekocht hebt omdat je geen inspiratie had. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s