Persoonlijke update – februari

large (26)

Ja, ik leef nog! Het is twee weken geleden ongeveer dat ik nog iets plaatste op mijn blog. Ik had het de voorbije weken ten eerste heel erg druk voor school en het was allemaal even te hectisch om nog tijd te vinden voor mijn blog. Ik probeer momenteel enige structuur in mijn dagen te krijgen waardoor zoiets niet meer gaat gebeuren. Het is namelijk zo dat ik vaak wel planningen maak, maar doordat er uiteindelijk nog onverwachte dingen tussen komen loopt het vaak niet zoals ik wil.

Het is ook na de kerstvakantie en dat zorgt er vaak voor dat het alleen maar drukker wordt op school. Leerkrachten vonden het ook blijkbaar nodig om allemaal test te doen in één week. Deze week staat namelijk zo goed als vol. Gelukkig heb ik wel een dagje verlof vandaag en kon ik dus alles goed verdelen over de drie dagen… dacht ik. Ik had er niet op gerekend dat ik zaterdag een hele voormiddag niet thuis zou zijn en dat ik onverwacht er nog een taak bij zou krijgen voor godsdienst. Alles is dus weer een soepje geworden wat als resultaat heeft dat ik vandaag hard ga mogen werken. Het is vandaag voor mij dus een hele dag werken en ’s avonds naar de orthodontist gaan.

Zoals jullie wel merken aan mijn blog, ben ik iemand die graag schrijft. Zaterdag zag ik dan ook dat ik 999 mailtjes had gestuurd naar iemand. Gisteren heb ik dan maar mijn 1000ste mailtje verstuurd. Tegenwoordig mail ik wel minder omdat ik  hel vaker zie dan vorig jaar, maar toch vind ik het nog steeds handig dat ik het heb. Het is gewoon handig om af en toe snel iets te typen als je het anders vergeet of als je weet dat het toch niet zou kunnen vertellen.

Vandaag niet zo’n lang artikel maar ik heb de laatste maanden niet echt spannende dingen meegemaakt en ik wilde gewoon even duidelijk maken waarom ik even afwezig was.Maak er een fijne week van!

Liefs,
Lore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s