About me and my blog

Hallo allemaal!

Ik ben Lore en ik ben 17 jaar oud en ik woon in een dorpje in België samen met mijn broer, zus en ouders. Wat mij vooral bezig houdt in mijn leven is muziek. Ik speel piano en dwarsfluit en ga trouw elke week naar de muziekacademie. Buiten mijn instrumenten ben ik ook heel vaak bezig met kinderen. Zo ga ik in de zomervakantie mee op kinderkampen en draai ik daar mee als leiding.

17mei023

Sinds 18 juni 2013 bestaat mijn blog duckshug. De rede waarom ik begonnen ben met bloggen is eigenlijk grotendeels ontstaan door mijn liefde voor het lezen van andere blogs. Ongeveer twee à drie jaar geleden leerde ik blogs kennen want daarvoor had ik er nog nooit van gehoord. Ik ben bepaalde blogs blijven volgen en ik volg ze nu nog steeds. Toen ik er al een tijdje wat volgde begon het bij mij ook te kriebelen en begon ik met een blog op blogger. Ik werd al snel teleurgesteld omdat ik geen lezers kreeg en stopte er mee. Even later begon ik een nieuwe blog en die hield hoogstens een maand uit.

Toen zocht ik naar artikels op blogs over hoe je zelf het best kon beginnen en ik las steeds weer dat ik niet mocht hopen op 200 lezers per dag en zeker niet na mijn eerste artikel. Mijn hoop om na één week 1000 lezers te hebben verdween toen ook, maar dat was alleen maar positief. Ik heb er toen een tijdje over nagedacht wat eigenlijk de echte redenen waren waarom ik wilde beginnen en dat was vooral omdat ik een passie heb voor schrijven.

17mei001

Ik vind schrijven geweldig leuk. Ik heb thuis wel twintig boekjes liggen waarin ik mijn verhalen deel over die dag of over mijn emoties. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om te doen en daarom wilde ik er ook een personal blog van maken. Een blog die toont wie ik ben en waarop ik mijzelf kan uiten, van frustraties tot super leuke gebeurtenissen.

Nu weet je het verhaal achter mijn interesse voor het bloggen, maar waarom de naam ‘duckshug’? Wel, eigenlijk is da helemaal niet zo moeilijk te verklaren. Ik ben iemand die heel graag mensen een knuffel geeft en eendjes vind ik één van de schattigste dieren die er zijn. Zoals ik hierboven al zei, deze blog moet een deel van mijzelf tonen dat komt dus ook terug in de ‘titel’.

Ben jij iemand die het leuk vind om binnen te kijken in het leven van iemand anders of vind je het gewoon leuk om columns te lezen en na te denken over een bepaald onderwerp? Dan zit jij hier zeker op de juiste plaats!

Lot’s of love,
Lore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s